Hoe moet je goed slaan

muay thai vechter opleiding in de sportschool met de punch bag - boxwedstrijd stockfoto's en -beelden

Ik zou willen beginnen met te zeggen dat ja, je kunt een succesvolle bokscarrière hebben zonder een cent uit te geven. Het bewijs zit echter in de pudding. En we weten allemaal dat die jongens met dure MMA-kits het al groot hebben gemaakt in de bokswereld. Ik ben hier om u te helpen uw plan op te stellen. Wat is jouw boksplan?

Het eerste is om een ​​cursus MMA-fitness kickboksen te volgen. Het kan zijn dat je wat extra moet lezen (typ gewoon 'Boxing' in Google), maar dit zal op de lange termijn voldoende zijn. Ik zou adviseren dat je de basistechnieken op een droog land doet (niet in een sportschool) in tegenstelling tot een echte MMA-achthoek. Waarom? Gewoon, de achthoek is een heel andere omgeving, dus je zult niet gewend zijn aan het gekreun en gekreun van sparringpartners, omdat je een beginneling bent. In een sportschool krijg je les in een veilige, regelmatige en gezonde omgeving. En als je toevallig de visa versa gaat, dan weet je dat. Fit worden is net zo eenvoudig als een paar push-ups doen. Doe de technieken die je thuis hebt geleerd op je knieën of een bokszak. In je MMA-fitnessprogramma wil je je hele lichaam gebruiken. Zo ben je beter voorbereid op de andere omgeving.

Laat uw sparringpartner vervolgens een hoofddeksel dragen, aangezien er kans is op grote schade en op aandoeningen als een whiplash. Als hij klaar is om te sparren, wil je hem misschien een gebitsbeschermer laten dragen, totdat je leert hoe je veel stoten correct kunt uitdelen, zonder je kaak te verwonden. Hoe vaak laat je je kaak los in een sparringwedstrijd? Je tegenstander slaat je omver alsof je een rits in je kont hebt: laat je kaak los! Als je hem eenmaal met een enkele slag omver kunt slaan, ben je goed op weg om whiplash-waardige kerels omver te werpen op de blauwe vastgebonden vuisten van je tegenstanders. Als je hem eenmaal kunt neerhalen, ben je goed op weg om te leren hoe je de grote stoten kunt uitdelen die wedstrijden zullen winnen. Wees in de tussentijd niet bang om je tegenstander op de grond te houden totdat je hem zelf kunt uitschakelen. Hoe geweldig is het om mensen in de kooi te kunnen gooien? Niet geweldig, middelmatig. Wil je geweldig zijn? Leer de krachtstoten te gooien als glazenmakers.

Nadat je je sparringpartner een hoofddeksel hebt laten dragen, leer je hoe je een goede 70% van je stoten met een goede vorm kunt gooien.

Leer hoe je uit de blokken kunt exploderen. Leer om in rechte, meerdere prikken te schieten. Als je blok niet beweegt, kun je het niet snel genoeg raken. Als je blok je tegenstander beweegt, moet je rondstappen en twee keer zo snel exploderen.

Leer de technieken tegen zowel je bokshouding als je gemengde vechtsporthouding. Je houding moet zo strak zijn dat geen enkel blok je hoofd of heupen kan bewegen. Leer door elk blok heen en weer te exploderen. Nogmaals, geen flexibiliteit! Leer floreren in één houding, soepel bewegen, zonder je stoten weg te geven. Leer je stoten te landen zonder ze op heuphoogte te trekken. Nu kun je ze als kogels gebruiken, net als een sluipschutter.

Leer de juiste stoten van Thai Clinch Defense, door je hoofd te riskeren en hoofddeksels te dragen. Hopelijk eindigt het gevecht voor je niet met je hoofd op de cementgrond gebombardeerd.

Leer elke trap één voor één. Eén ding tegelijk: sneden in de bovenarm, zijwaartse snede, schop naar achteren (lichaam of arm), scheenbeen, knie (eerste) enz. Leer ze in de juiste volgorde in elkaar te zetten. Wat zijn bijvoorbeeld de volgende? Bovenste cut jab…. (zoeken) (zoeken) Scheenbeen (zoeken) Knie voor scheenbeen (zoeken) (zoeken) Bovenlichaam split (zoeken) (zoeken) Bewaker (zoeken)

Zodra je elk van de 4 belangrijkste aanvalstechnieken hebt geleerd, ga je verder met het volgende:

* Verdediging tegen aanvallen of één-op-één bewegingen, zoals welke combinatie ik ook bedenk tijdens het schrijven van mijn brieven. Je kunt het de ene dag controleren en de volgende dag leren voor komende stakingen, of je kunt doen wat ik doe. Als ik een hoop tekst zie, begin ik te leren verdediging tegen stoten, welke er ook komt, het werkt beter op deze manier.

Ik ga mijn berichten beginnen met de meest elementaire, schrijven over verdediging tegen stoten, dan volgen met 12 verschillende artikelen over het verbeteren van je verdediging tegen stakingen, en dan eindigen met een · vechter worden.<|> en tot slot een eindpost

ettelknight kick butt is een beetje televisie kijken terwijl ik ongeveer 3 meter verderop zit, op de schaal sluipend en mijn achterste draag om me in de hoes van een strandlaken te verstoppen.