Personal trainer

Personal trainer Rotterdam

Personal trainer Rotterdam

Streef ernaar om de ongewenste kilo's rond uw buik te verliezen.

Heel vaak voelen mensen zich aangetrokken tot oefeningen, maar worden verijdeld door de gedachte aan wat de kosten zijn of wat de oefening hen suggereert. Ongeveer 30% van de bevolking belooft een paar dagen niet naar de sportschool te gaan voor de belofte van geweldige resultaten. Het resultaat is dat ze iets meer dan een week doorbrengen: de verloren kilo's verdwijnen snel. Je zou op een heel bescheiden niveau kunnen beginnen en geleidelijk aan verder gaan. Als het alleen maar is om een ​​paar kilo's kwijt te raken en een paar extra kilo's te zweten, dan is dat begrijpelijk. Maar als u ook spieren wilt kweken of vet wilt verminderen, waarom zou u dan niet een paar dagen opzij zetten en de oefeningen en bewegingen doen die worden aanbevolen door onze personal trainers?

Zou je liever 10 pond in 30 dagen of 200 pond in een maand verliezen?

Met een bescheiden levensstijl zou je in 30 dagen zo'n beetje vegetatie verbranden en met zoveel beter herstel zou je in 2 jaar bijna geen vegetatie meer kunnen verliezen!

Waarom krijgen die mensen die 'opgestapeld zijn voordat ze gaan sporten' geen training?

Iedereen verlangt naar dat sexy strandlichaam. Als je in 30 dagen slechts 10 pond zou kunnen verliezen, krijg je je sexy lichaam, op voorwaarde natuurlijk dat je niet bang bent om te sporten of nerveus bent over hoe je eruit ziet. Om het vet dat je buik bedekt te verliezen, wordt een training aanbevolen, ongeacht wat het is een cardiovasculaire oefening met lange wandelingen en oefeningen. Sommigen zouden naar de sportschool gaan en gewoon op de loopband zitten, minder calorieën verbranden dan wandelen, ze hebben geen motivatie en doen het proces heel langzaam. Liever wat makkelijker aan het werk, of elke dag genieten van het strand?

Zijn sommige oefeningen aanbevolen voor mensen met dikke spieren?

Als je er een bent, heb je waarschijnlijk een training nodig die de hele spiergroep stimuleert en van gemiddelde moeilijkheidsgraad is. Het moet iets zijn waar je je consequent aan kunt houden.

Zijn de aanbevolen oefeningen veilig voor de spieren?

Elke oefening heeft zijn eigen voor- en nadelen. De profs zijn toegankelijk voor een breed scala aan mensen, zelfs als je niet het beste fitnessniveau hebt. Oefeningen zoals push-ups, sit-ups, pull-ups en aarzelende wervelkolommen zijn allemaal heilzaam en veilig voor de spieren. Het zijn eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen naast enkele van de oefeningen die door de trainer worden aanbevolen. De nadelen, ten eerste is het niet nodig om ze uit te voeren als je geen ervaring hebt. Indien nodig zal de trainer in de training ook de moeilijkheidsgraad van elke specifieke oefening aangeven. Het doel is om te voorkomen dat een onervaren persoon gewond raakt bij het doen van oefeningen met een matige moeilijkheidsgraad.

Wat zal mijn lichaam vormen?

Iedereen die het voor de eerste keer doet of de herhalende sporter zal merken dat hun lichaam verandert. Gedurende de periode van een paar weken tot niet veel meer dan een maand zul je niet alleen je lichaam zien veranderen, maar ook je kijk op het leven en hoe je de wereld ziet. Vrouwen, meer dan mannen, zien het mannelijke geslacht als de ultieme autoriteit in alle zaken van het leven en daarom zijn ze gevoeliger voor het soort dingen dat ze doen dat hun lichaam zal vormen. Wanneer de mannelijke bodybuilder die enorme gespierde lichaamsbouw heeft, zal de vrouw ook enkele van dezelfde gevoelens van zelfvertrouwen, eigenwaarde en verantwoordelijkheid voelen voor de schoonheid en het persoonlijke beeld van hun lichaam. Vanuit vrouwelijk oogpunt, met je lichaam, gaat het er niet om hoe goed je eruit zag, maar hoe goed je je voelt.