Prive Paardrijlessen

Foto van jong meisje rijdt haar paard​​​ foto

Privé paardrijlessen zijn op maat en worden afgestemd op uw eigen leerbehoeften en uw paardrijvaardigheden. Dit is de meest kosteneffectieve optie…

Paardrijlessen – Kosteneffectieve opties?

De meeste maneges kunnen privé-lessen en groepslessen in verschillende disciplines aanbieden. De kosten variëren naargelang het aantal uren dat u paardrijdt en de contractduur. In het algemeen kost het ongeveer de helft minder om te leren paardrijden dan het kost om een zwarte band te krijgen en meestal ongeveer hetzelfde om te leren showen.

Als je een uur rijles in de helft van de tijd afloopt en teruggaat om je volgende les te leren rijden, betaal je hoogstwaarschijnlijk hetzelfde tarief voor 1 uur privéles.

Groepslessen – Wie?

Groepslessen zijn een geweldige manier om collega paardrijders te ontmoeten voor de lol, socialiseren en plezier hebben. Zelfs beginnende tot gevorderde ruiters kunnen genieten van het plezier van groepslessen met de hulp van een instructeur. Een typische les duurt tussen de 10 en 12 lessen van elk ongeveer 1 uur. De groepsles aanpak helpt om de kosten te spreiden en maakt het minder waarschijnlijk dat u moet afhaken voor het einde van de termijn. Het zijn dit soort lessen die ik zou aanbevelen als de beste waar voor je geld – vooral in vergelijking met groepslessen waar een enorme hoeveelheid voorbereidend werk moet worden gedaan en tijd moet worden verknoeid.

Groepslessen – kosteneffectief?

De kosteneffectiviteit van groepslessen hangt ook af van een groot aantal factoren.

In het algemeen zijn groepslessenPraktischKost-effectief – de lessen zitten vol met gretige ruiters en er komen elke les veel nieuwe ruiters bij.Rijlessen – je krijgt de groepsles ter plaatse, maar voor een groot deel van de tijd leer je je proef niet van andere ruiters – het is aan je achterkant.

Een groot aantal maneges heeft eigenlijk een reeks wekelijkse groepslessen die langs één of twee groepen gaan. Er zijn een grote verscheidenheid van beginner paardrijden scholen rond voor u om te bezoeken en te leren van.

Doe je huiswerk – Wat is het?

Het is belangrijk om veel van de website van de paardrijschool en een aantal van de adviezen (of verkoop INTuitiviteit) op dit soort cursussen te lezen.

Er is een grote verscheidenheid aan paardrijscholen in de buurt die zich verbeteren en je opmaken voor succes met diverse cursussen en niveaus van rijkunst.

Controleer de voorwaarden, onderzoek op gaan en zien of er een voorafgaande reservering proces.

Ik zou uw tijd niet verspillen door betrokken te raken bij een cursus die niet aan paardentraining doet. Kies de vorm van paardrijlessen waarin je geïnteresseerd bent en zoek er meer over uit voordat je iets tekent, tegen welke prijs dan ook.

Starts, High Level, Novice, Regular, One On One courses.The majority of horsemanship courses are one on ones and you will default to the one on one horsemanship course if your instructor is notAgreeing to.

Ga na waartoe het paard in staat is, is hij gefokt om te racen?

Is hij getraind om te leren?

Is uw paard goed getraind – bijt hij niet, schopt hij niet, enz?

Het kan dan Marino zijn of een drie jaar oude merrie, maar vertrouw niet op cijfers over afstamming en zorg ervoor dat je een goed tijdstip kiest – vermijd het plannen van een inspannende cursus na een lange periode van stilstand.

– Plan geen paard dat niet goed gestructureerd is – u neemt het risico dat er een ongeluk gebeurt – Ons paard moet verstandig, goed getraind en comfortabel te berijden zijn.

Kijk naar patronen van aankomst en vertrek van het paard. Is het komen en gaan van het paard in een patroon – het paard moet over het algemeen goed zijn in het naar buiten gaan (vanzelfsprekend) of het naar binnen gaan (onbetwistbaar – hij/zij is erg angstig wanneer een goede ruiter op hem/haar inkomt).

Tenslotte, stel al uw vragen. Ga naar de trailer die mogelijk een trailer heeft geïnstalleerd of gebouwd. Rijd nooit zonder uw instructeur die op zijn kennis let. Dit zal hem beschermen.

Happy trails. Paarden coaching