Hoe kunt u uw conditie opvoeren?

Mont blanc beklimmen

vraag om een volledige work-out; stretchen en wandelen kunnen deel uitmaken van de routine. Ga niet terug het sportveld op of de tennisbaan op tot de baby volledig gevoed is, want dat zou de pre-zwangerschapsactiviteit een week of twee opdrijven.

“Het lichaam past zich aan de bevalling aan en gaat over van een dieet van minder dan aanbevolen voeding tijdens de periode vóór de zwangerschap, naar een sterkere toename van wat het inneemt. Maar op de biologische tijdschaal van een week heeft het lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Voorstellen om zo vroeg in de zwangerschap weer te gaan sporten is mogelijk schadelijk. Vanuit medisch oogpunt kan het destructief zijn, waarbij de moeder de komende weken trainingsstress krijgt die de optimale gezondheid en ontwikkeling van de baby in de weg kan staan.”

4 weken tot de geboorte:

“Wanneer een aanstaande moeder begint te persen, is de bereidheid van het lichaam om de baby te verwerken, en om te gaan met de spieren van de pasgeborene, veel duidelijker. In dit stadium kan men zich het best concentreren op het vergroten van de capaciteit van het lichaam om zuurstofrijk bloed te verwerken en voedingsstoffen te leveren aan de groeiende botten en spieren. uitgeputte koolhydraatvoorraden zullen een belangrijke factor zijn. Gelukkig heeft de gemiddelde vrouw met een normaal gewicht geen ernstig uitgeputte voorraad.

Lichte aërobe lichaamsbeweging, zoals wandelen, gedurende 20 tot 30 minuten, enkele keren per week, is een nuttige strategie om gewicht te verliezen. Dit kan voor vrouwen belangrijker zijn dan voor mannen, aangezien het lichaam van een vrouw gemiddeld 1/5 meer weegt dan het lichaam van een man. Vrouwen hebben meer spieren dan vrouwen die evenveel wegen, en meer spieren dan mannen die evenveel wegen. Het extra gewicht dat vrouwen dragen, betekent dat ze meer overtollig gewicht hebben om kwijt te raken dan mannen.”

3 weken tot de geboorte:

“In dit stadium kan de go op het punt staan te gebeuren. In dit stadium zijn de voedingsstoffen in het lichaam zich sneller gaan verplaatsen en is de vraag van het lichaam naar energie sterk toegenomen. Gewichtsverlies kan gedeeltelijk te wijten zijn aan een toename van de waterreserves in het lichaam, die mogelijk wordt gemaakt door de toenemende consumptie van koolhydraten. Deze extra energie verdient echter ondersteuning in de vorm van goede voeding. Het lichaam heeft extra vitaminen en mineralen nodig. De inname van bepaalde vitaminen en mineralen is noodzakelijk opdat het lichaam gebruik kan maken van de hoeveelheden voedsel die worden gegeten. Dit wordt aangegeven door de verhoogde eiwitinname in de dagen rond de geplande go. Eiwitten zijn natuurlijk goede voeding voor baby’s. Maar de juiste combinatie van koolhydraten en eiwitten is essentieel voor de fitheid en gezondheid van de vrouw.”

2 weken tot de geboorte:

“Vrouwen kunnen nu met relatief gemak doorgaan met hun reguliere trainingsprogramma’s. Tussen de vier en zes weken gewichtstoename is het lichaam gaan reageren op de extra toevoer van vocht en andere voedingsstoffen. Vrouwen kunnen hun voedselinname nu terugbrengen tot ongeveer 25 procent van de geplande dagelijkse hoeveelheid. Het koolhydraatgehalte van de voeding is belangrijk. Een vrouw kan dit koolhydraatgehalte met 25 procent verminderen in plaats van de helft van haar lichaamsgewicht van ongeveer 100 pond te verliezen.”

00-gram Body-Mass Index (BMI) Reading Score: 1,0 (aangeboden door een arts als een Spanner voor zwangere vrouwen)

00-gram Guide to Women’s Fitness (aangeboden door een gyNWTF-Practitioner voor een extra stijging van 0,5 punt)

Gewichtsbeheersing vóór de zwangerschap.(gewichtsverlies en -toename worden bereikt door zowel de voedselinname te verminderen als meer te bewegen. Vrouwen moeten een vooraf bepaald gewicht aanhouden en een dagelijkse voedingsscorekaart bij de hand hebben om hun voedingsinname bij te houden).

Opties voor gewichtsbeheersing bij zware zwangerschap:

* Correcte strategieën voor gewichtsverlies/Practice with Child Like Seriousness!

1. Dagelijkse gewicht-wandeling: De meeste vrouwen proberen gewicht te verliezen door samen met hun kinderen te wandelen (zelfs terwijl ze TV kijken, boodschappen doen of boodschappen doen) als een vorm van vermaak, trekkend aan hun boodschappenvoorraad, en hun buurttuin slippers. Zonder het duwtje in de rug of de suggestie om zich als vrouw te gedragen, kunnen vrouwen soms een gevoel van zichzelf in stand houdende speelsheid ontwikkelen, waarbij ze hun dieet kortstondig uitschakelen, minder eten, maar meer trachten te eten, maar met frequentere tussendoortjes.

2. Alleen wandelen: Alleen lopen kan de eenzame vorm van mentale marteling zijn waar weinig vrouwelijke omroepers van genieten, dus bel een moeder of een vriendin!

3. Cardio-oefeningen: Wandelen 3 keer per week, met 2 mijl (10 minuten) heuvel oefeningen, zwemmen, of oefenen in een elliptische machine, fietsen bij snelheden van 3-10 mijl per uur met de juiste vorm en ademhaling, met behulp van een hartslagmeter, oefenen met een spiegel, oefenen met een vriend, en het gebruik van een hometrainer zijn enkele uitstekende gebeden op opties, aka de pedestalway suggestibition.