Tennis en padel

 

PadelshopHet verschil tussen tennis en padel is puur, ze worden gespeeld op dezelfde baan (bijna identiek).De tennisbal vliegt ook (meestal) met dezelfde snelheid. Het verschil in de tennisbaan is dat, tennisbanen groter zijn, dit maakt het moeilijker om de bal af te remmen. De tennisbaan is 10 voet breed, net als bij padel, maar tennisbanen zijn slechts 6 voet breed.

Een ander verschil is dat je bij tennis moet leren hoe je elk schot moet slaan zonder dat je je daar bewust van bent, terwijl je dat bij padel moet weten terwijl je aan het spelen bent. Daarom kun je bij tennis nooit haasten, je moet altijd elk schot dat je moet leren leren en het precies spelen zoals het moet. Maar dit zijn de verschillen tussen tennis en padel!

Tennis wordt gespeeld op een gravelbaan, terwijl padel wordt gespeeld op een gravel- en een gravelbaan. Dat maakt een groot verschil in het weer van de ochtend, middag en nacht. Op een gewone zonnige gravelbaan is het droog en heet terwijl je padel speelt. Op het andere grasveld speel je ‘s morgens op een kleibaan, ‘s middags wordt het gras zompig omdat het water verliest van al het zweet dat het nat maakt. Deze verandering van sfeer in de namiddag is moeilijk om aan te wennen maar sommige goede spelers kunnen zich hieraan aanpassen en spelen in alle soorten.

Deze verandering in schaarste van temperatuur maakt een verschil in hulp voor je benen en zenuwstelsel. Je moet je spelen in de namiddag aanpassen aan de beperkingen van je zenuwstelsel. De straf om ‘s avonds te tennissen is vergelijkbaar met spelen op nat gras, de stress en vermoeidheid zijn erg hoog en je geest zal zich aanpassen aan een lager aandachtsniveau. Het is noodzakelijk dat je je de hele ochtend voorbereidt op het spelen van padel en dat je je normaal voelt en niet ge├»soleerd in het veld. Je zult minder last hebben van alle dingen waar je bij tennis last van zult hebben.

Padel wordt gespeeld op een gravelbaan, een grasbaan heeft iets meer onderhoud nodig dan een gravelbaan maar padel is een uitzondering en geen nadeel omdat het niet nodig is. Deze twee geweldige banen hebben veel verzorging nodig. Water geven aan de banen, pre Killer’s Kutzkat, het afremmen van de groei van gras in de ochtend en middag zijn noodzakelijke accessoires om de baan klaar te houden wanneer u speelt. Wanneer u komt tennissen, is het moeilijk de weersomstandigheden in te schatten, omdat de temperatuur is opgelopen.

Het gaat om het spelen van tennis of racketbal !

Tennis is voor veel mensen een spel, het is een sport, het is soms een tijdverdrijf en het is een hobby. Het is nuttig om het te behandelen als wat het is. Het is leuk, maar je moet je ook gedragen als een professional, als een winnaar en niet alleen als toeschouwer. Als een winnaar probeer je te spelen in de beste conditie en dieet voor succes.

Tennis is een spel dat veel aandacht vereist voor elk punt van het spel. Er zijn verschillende vaardigheden die je de hele tijd in gedachten moet houden, zoals de tennis serve, de tennis forehand, de tennis backhand enz. en het doel is om genoeg te oefenen om je vaardigheden te verbeteren. Tennis wordt wereldwijd gespeeld en als je genoeg oefent, zul je zeker iedereen verslaan.

Met het juiste tennisracket en de juiste tennisballen en de juiste tennisschoenen en om geweldig te tennissen moet je je voorbereiden en uiteindelijk een geweldig tennisspel spelen!

Toen ik een keer op college zat in New York zag ik een jongen die me passeerde en ik ging naast hem staan en ik zei tegen hem: ‘Veel succes met je examens’, en hij zei tegen me: ‘Dat doe je niet!’. Hij was Rochester Institute of Technology en ik vroeg hem ernaar, hij zei dat het een goede school was en hij ging verder over de kans en hij probeerde het nog steeds niet en ik zei ‘Wat bedoel je met je probeerde het niet? Hij zei ‘Ik wilde het gewoon niet proberen’. Toen dacht ik bij mezelf waarom heeft hij het dan niet geprobeerd. Dus dat is wat hij zei hij wilde het niet proberen en ik zei ‘nou ga je niet krijgen wat je wilt uit dit?

In die tijd speelde ik al volleybal, maar uiteindelijk verloor ik mijn studiebeurs aan een plaats in Massachusetts genaamd Smith College, dat een reputatie heeft voor het voortbrengen van die paar ‘super-outs resurrectiebouwers’ van het college. Om het nog erger te maken, besloot ik na een onderbreking van mijn studie te gaan tennissen en het kon me niet eens schelen om volleybal te spelen, het doodde gewoon mijn tijd!

Uiteindelijk besefte ik dat tennis net zoiets was als die vriend die ik daar op het kamp had gezien. Hij wilde wat lessen doorgeven of misschien wat extra lessen. Ik dacht dat ik misschien eerst zou proberen te tennissen voordat ik volleybal zou gaan spelen. Dus ik probeerde te tennissen en het was gewoon leuk, dus ik bleef tennissen en tennissen proberen.